Kontorsstädning Norrköping

Vikbostäd – kontorsstädning Norrköping

Våra grundvärderingar är Noggrannhet Professionalitet Service Kvalitet

Varmt välkomna till Vikbostäd! Vi är ett städföretag i Norrköping och Vikbolandet som erbjuder kontorsstädning. Vår städfirma har över 30 års erfarenhet och drivs med passion för att hjälpa både privatpersoner och företag med deras städning. Vi värdesätter noggrannhet, professionalitet, service och kvalitet i allt vi gör, och vårt mål är att göra våra kunder nöjda och glada.

Läs mer om oss HÄR.

Kontorsstädning Norrköping

VILKA vi är

Vikbostäd är ett lokalt företag som drivs av Jennifer, en pålitlig och erfaren städproffs med över 30 års erfarenhet i branschen. Vi arbetar i Norrköping och Vikbolandet och erbjuder städtjänster till både privatpersoner och företag.

Kontorsstädning Norrköping

Vad vi gör

Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster som skräddarsys efter era behov. Oavsett om det handlar om regelbunden kontorsstädning eller hemstädning, kan ni lita på att vi levererar högsta kvalitet och service.

Kontorsstädning Norrköping

TJÄNSTER inom städ

På Vikbostäd erbjuder vi kvalitativa och effektiva städtjänster. Vårt mål är att göra er vardag enklare och skapa en ren och trivsam miljö. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag som önskar hjälp med städningen. Givetvis är vi lyhörda för era behov och skräddarsyr våra tjänster efter dessa.

Vikbostäd

ÖSTRA NY HÖCKERSTAD GÅRD 2, 610 29 Vikbolandet
070-698 82 96
Kontorsstädning Norrköping